Betaal mogelijkheden

Veilig betalen met Ideal
Als extra service aan onze klanten bieden wij u een onlinebetaalmogelijkheid via Ideal. Met Ideal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw facturen betalen. Ideal is het online betalingssysteem van een groot aantal Nederlandse banken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met Ideal betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaal omgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent!
 

Wilt u meer betaalgemak?
Kies dan voor betalen via automatische incasso.
Hierdoor weet u als klant zeker dat u op tijd het juiste bedrag betaalt en daarmee recht houdt
op regelmatige levering van de door u afgenomen diensten.

Automatische incasso
Naast de reguliere betalingswijze per factuur, kan er ook betaald worden via automatische incasso.
Deze betaalmethode biedt een aantal voordelen:

  • U weet  als klant zeker dat u op tijd het juiste bedrag betaalt en daarmee recht houdt op regelmatige levering van de door u afgenomen diensten.
  • U ontvangt altijd vooraf per e-mail een duidelijke factuur. Het maandbedrag zal rond de 28ste van de maand van uw rekening worden afgeschreven.
  • Als u het niet eens bent met de afschrijving, heeft u een maand de tijd om uw bank of Postbank opdracht te geven het bedrag terug te boeken.
  • U kunt uw machtiging op ieder moment weer intrekken. U dient dan wel het resterend openstaande bedrag ineens te voldoen.

PartnersLive monitor